För våra kunder

Att tänka på

Det är mycket att tänka på inför stundande renovering, nybyggnation eller underhåll.
Vi tar här upp ämnen som kan vara till hjälp i den processen.

Att hålla sig uppdaterad kring vad som gäller kring ditt projekt är viktigt då det finns många regler som måste följas samt att det kan vara avgörande för att det skall vara ekonomiskt genomförbart.

Detta underlättar också vid planering tillsammans med vald entreprenör så att arbetet kan projekteras snabbt och smidigt. 

Är det något speciellt ni har frågor om så kontakta oss gärna så försöker vi svara på era frågor. 

Du kan få göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden när du anlitar oss för reparation, underhåll samt om- och tillbyggnad.

Material och resekostnader ger däremot inte rätt till rot-avdrag.

Du måste bo i bostaden och äga den för att få rotavdrag.

Du behöver inte själv ansöka om ROT-avdraget, det gör vi. Vi drar således av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort. Rot- och rutavdraget räknas ihop och är sammanlagt max 50 000 kronor per person och år.

Läs mer på Skatteverkets hemsida

Byggföretagen har en väldigt bra checklista som går igenom vad du bör tänka på vid anlitande av entreprenör/hantverkare.

Checklista

Bra länk för er som går i husbygg-tankar. Info  om alla steg från idé till inflytt. Vi hjälper er såklart också med detta, våra snickare är duktiga på lösvirkes byggen och vi är helt klart konkurrenskraftiga, hör av er så kikar vi närmare på era funderingar.

Ett hus blir till

Vilket är ditt NÄSTA projekt?

Kontakta oss för prisförslag